Groepslessen

 

Voor Wie?

Heb je al wat haak- en brei ervaring? Je bent bekend met de basissteken maar je wilt nu toch wat meer weten? Dan zijn de handwerklessen van Hobbyiaan wat voor jou.

Je krijgt tijdens de lessen uitleg en ondersteuning bij de door jouw gekozen projecten. Denk hierbij aan het in elkaar zetten van je project of het leren breien/haken van een hals in een trui. De magische ring haken, je amigurumi opvullen en in elkaar zetten. Hulp bij een steekje of patroontje wat je maar niet onder de knie krijgt.

 

Groepen

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 4 personen. De lessen gaan altijd door ook als je een keer alleen bent!

 

Hoe werkt het?

Wil je lessen komen volgen, kom dan naar de winkel. Daar koop je een strippenkaart met 6-strippen en krijg je inlog gegevens voor de online agenda. 

 

Eigen lesmomenten

Er zijn 4 lesmomenten in de week op woensdag en donderdag in de ochtend of in de middag. Een les duurt 1,5 uur. Via de online agenda kan je zelf kiezen wanneer je wilt komen. Je kan je lessen tot een dag van te voren wijzigen. De strippenkaart is 3 maanden geldig.

 

Wat zijn de kosten?

De 6-strippenkaart kost € 135,00. De strippenkaart is een 3 maanden geldig.

 

Materialen?

Tijdens de lessen werk je met garens uit de winkel. Heb je zelf brei- en/of haaknaalden breng deze dan zelf mee. Er zijn restant bollen aanwezig om een keer iets uit te proberen.

 

Extra

Tijdens de looptijd van je 6-strippenkaart mag je gratis (normale kosten € 5,00) aanschuiven tijdens de brei- en haakmoment op de koopzondagen.