Breien & Haken op de Koopzondag

 

Voor Wie?

Iedereen die het leuk vindt om te komen breien en/of haken. Dit uurtje is bij uitstek geschikt om even een moment voor jezelf te hebben. Even onthaasten en gezellig breien of haken. Je kan tijdens dit uurtje eindelijk die draadjes afhechten waar je nooit aan toekomt of steeds uitstelt. Of je haakt nog een granny vierkantje voor je deken of je breit dat stukje rechtdoor van je sok! Het is wel fijn als je werkt aan projecten van garens die bij mij in het assortiment te krijgen zijn.

 

Heb je op dit moment geen werkje liggen? Er zijn testbollen en restanten aanwezig waar mee je aan de slag kan gaan. Een leuk moment om eens met een ander garen iets uit te proberen. Tijdens de brei- en haakmomenten wordt er geen lesgegeven.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 5,00 per persoon. Doe je tijdens dit brei- en haakmoment een aankoop van minimaal € 25,00 dan krijg je € 2,50 korting*. Ben je op dit moment lid van de handwerkclub dan kan je gratis aanschuiven op de koopzondag.

 

Wanneer en hoe laat mag je komen?

Het eerstkomende brei & haakmoment is op koopzondag 7 juli. Kom jij ook gezellig aanschuiven? Koffie en thee staan voor je klaar!

13:00 - 14:30 uur: 0/4

15:00 - 16:30 uur: 0/4

 

Wel even aanmelden!

Er is plek voor 4 personen per tijdstip. Om teleurstelling te voorkomen is het handig om je van te voren even aan te melden. Natuurlijk mag je ook gewoon binnenlopen en kijken of er nog een plekje vrij is.

Aanmelden kan door mij een Whats App bericht te sturen, bellen of loop gezellig even binnen in de winkel.

 

Kom jij ook snel een keer meedoen?

 

* met uitzondering van Boeken en reeds afgeprijsde artikelen