Handwerkclub

 

Voor wie?

  • Iedereen die het gezellig vindt om in een kleine groep te werken aan je eigen project op je eigen tempo
  • Tijdens de handwerkclub uren is er de gelegenheid om vragen te stellen over je project. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van je project/vraag is het soms nodig om een privéles* te nemen zodat ik je goed kan helpen.

 

Hoe werkt het?

Je wordt lid van de handwerkclub en je kan 2x per maand aanschuiven om lekker ontspannen met je haak- en breiwerk bezig te zijn. Er zijn 8 momenten in de week om langs te komen. Je bepaalt zelf je dagen en het tijdstip in de online agenda. Hierdoor is het heel erg flexibel en kan je ook deelnemen als je niet iedere week kan komen of elke keer op een andere dag of tijd wil deelnemen. Je kan je ingeplande momenten tot 2 uur van te voren verwijderen en verplaatsen naar een ander tijdstip. De handwerkclub uren gaan altijd door ook al heeft er niemand anders ook een moment ingepland!!

 

Wanneer?

  • Tijdens de handwerkclub uren in de winkel.
  • Woensdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 12.30 uur
  • Woensdag t/m zaterdag van 15.00 uur tot 16.30 uur
  • Tijdens de schoolvakanties zijn er lessen in overleg

 

Wat kost het?

Je lidmaatschap van de handwerkclub kost € 29,50** per maand te voldoen via automatisch incasso.  

 

Betaling

De betaling gebeurt via een automatisch incasso. Bij inschrijving vul je een incassoformulier in waarbij je mij toestemming geeft om het verschuldigde bedrag automatisch van je rekening af te schrijven.

 

Aanmelden

Je hebt alles gelezen en bent enthousiast geworden? Kom dan naar de winkel om kennis te maken en je op te geven. Nog twijfels en vragen? Je kan ook eerst een keer langskomen op een Brei- & Haakmoment op de koopzondag. Kijk onderaan de pagina voor informatie over de Brei- & Haakmomenten.

 

Duur en beëindiging

Het lidmaatschap is doorlopend met een automatisch stop tijdens zomermaanden juli en augustus. Je kan op elk moment in het jaar lid worden. Het is ook mogelijk om vooraf aan te geven dat je een korte periode, bijvoorbeeld 3 of 6 maanden, lid wil worden. Je kan je lidmaatschap beëindigen door dit voor de 10e dag van de maand aan te geven. Ik bevestig dit aan jou via email. De incasso stopt dan direct en je kan alleen in deze maand nog lessen inplannen.

 

*afhankelijk van het niveau is het soms beter om voor wat moeilijkere vragen een privéles te nemen. Deze privélessen kosten € 10,00 per keer maar als lid van de handwerkclub betaal je € 8,00. De lessen worden in overleg ingepland.

** Ben je jonger dan 21 jaar, dan zijn de kosten € 26,50 per maand. Tot en met 18 jaar is er een handtekening nodig van je ouders/verzorgers.