Leren breien en haken

 

Voor Wie?

Iedereen die van haken en breien houdt en graag af en toe wat ondersteuning kan gebruiken.

Denk hierbij aan het in elkaar zetten van je project, het leren breien/haken van een hals in een trui. Magische ring haken, je amigurumi opvullen en in elkaar zetten. Een steekje of patroontje wat je maar niet onder de knie krijgt.

Meestal is 15 tot min 20 lang genoeg om uitleg te krijgen waardoor je thuis weer verder kan werken.

Ook voor beginners is de strippenkaart een goede manier om te leren breien of haken. De eerste keer is 30-45 min voor een kennismaking lang genoeg om daarna thuis verder aan de slag te gaan. Dan gebruik je 2 of 3 strippen om wat langer uitleg te krijgen.

 

Hoe werkt het?

Wil je gebruik maken van de strippenkaart. Kom dan naar de winkel. Daar koop je een strippenkaart en kan je, als je dat zou willen, gelijk starten. Elke strip op de strippenkaart staat voor een uitleg van 15-20 min.

 

Eigen lesmomenten

Je bepaalt zelf je lesmomenten tijdens openingstijden van de winkel. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag open van 10 tot 17 uur.

Op sommige tijden is wat drukker in de winkel dan kan het zijn dat je heel even moet wachten, maar dat zal nooit heel erg lang zijn.

 

Wat zijn de kosten?

Volwassen 4-strippenkaart € 40,00

Jongeren 4-strippenkaart € 35,00 (t/m 21 jaar, ben je jonger dan 18 jaar dan moeten je ouders wel meekomen om toestemming te geven)

 

De strippenkaart is een half jaar geldig.