Privélessen

 

Voor Wie?

Iedereen die van haken en breien houdt en graag ondersteuning kan gebruiken.

Denk hierbij aan het in elkaar zetten van je project. Het leren breien/haken van een hals in een trui. Magische ring haken, je amigurumi opvullen en in elkaar zetten. Een steekje of patroontje wat je maar niet onder de knie krijgt.

Ben je een beginnende handwerker en heb je nog nooit gehaakt of gebreid, dan zijn de privélessen juist heel fijn voor jou. Je krijgt een op een uitleg waardoor je alles veel sneller leert.

Je les duurt ongeveer een half uur, deze kan je zelf inplannen via de online agenda. Tijdens je les is de winkel geopend en het kan het dus zijn dat je les wat langer duurt omdat ik tussendoor even een klant moet helpen. 

De privélessen zijn ook heel geschikt voor kinderen en jongeren! Samen gaan wij bekijken wat jij graag wil maken en gaan daar mee aan de slag.

 

Hoe werkt het?

Wil je lessen komen volgen, kom dan naar de winkel. 

 

Eigen lesmomenten

Er zijn 15 lesmomenten in de week en via de online agenda kan je zelf kiezen wanneer je wilt komen. Je kan je lessen tot 2 uur van te voren verwijderen uit de agenda en verplaatsen naar een ander tijdstip. 

 

Materialen

Tijdens de lessen werk je met garens uit de winkel. Heb je zelf al brei- en/of haaknaalden breng deze dan zelf mee. Er zijn voldoende restanten om proeflapjes te maken en de eerste les mee te werken.

 

Kosten

30 min privéles

€ 15,00

 

Zonder afspraak, indien de drukte

in de winkel dit toelaat

 

t/m 21 jaar € 13,50

____________________________

Beginners opstart cursus

€ 40

4 lessen in een maand

(4x 30 min)

 

 

t/m 21 jaar € 35,00

____________________________

30 min privéles  2x lessen p/mnd

€ 20,00

Wil je langer dan een maand lessen

volgen dan gaat de betaling via

automatische incasso.

 

t/m 21 jaar € 17,50

_____________________________