Boek & Haakpakketten

Schiedam 27 juli 2022

Een nieuwe update! Alle foto's zijn gemaakt. Ik ben bezig met de laatste lees controle en in afwachting van een offerte van de drukkerij. Dan zijn er nog verschillende zaken die achter de schermen geregeld moeten worden - klinkt geheimzinnig - maar is onder andere niets anders dan het inrichten van de webwinkel zodat je straks ook echt iets kan kopen! Daarnaast krijgen de meisjes een eigen plek in de winkel en ga ik daarvoor nog wat kasten op andere plekken zetten om dit te realiseren. 

 

Schiedam, 25 mei 2022

Op dit moment ben ik druk bezig met het schrijven van mijn eigen boek. Dit is een wens die ik al geruime tijd heb. Het kost echter veel meer tijd dan ik had gedacht. Ben je al eens in mijn winkel geweest dan heb je de poppen vast al eens gezien en heb ik je er over verteld.

Op dit moment ben ik bezig met het maken van de foto's en de laatste hand te leggen aan de patronen. Ik kan nog niet bepalen wanneer het boek echt af is, dus houd deze pagina in de gaten voor de voortgang.

Zodra het boek af is, zal ik het eerst via een Pre-Sale gaan aanbieden. Van elke pop zal er ook een haakpakket beschikbaar komen.

Creatieve groeten Martine

 

 

 

In dit boek vind je het patroon van de gehaakte Poppen van Hobbyiaan. 

De 9 meisjes hebben allemaal een ander uiterlijk en een eigen garderobe.

Ga lekker aan de slag met je favoriete pop en maak je zelf of iemand anders blij. Haken is een fijne ontspannende bezigheid en het geeft voldoening als je ziet wat je zelf allemaal kan maken.

 

Prijs: € 18,50

Van alle poppen in het boek zijn ook complete pakketten te verkrijgen. Alle pakketten bevatten voldoende garen om je pop en kleding te haken. Het pakket bevat ook: vulling, knoopjes, organzalint als dit nodig is, haarelastiekjes, 2 borduurnaalden en een wolnaald.

Haakpakket Sophie € 23,95

Haakpakket Julia € 25,95

Haakpakket Babette € 31,75

Haakpakket Daisy € 36,95

Haakpakket Elisa € 28,50

Haakpakket Charlotte € 28,50

Haakpakket Olivia € 23,95

Haakpakket Suzette € 25,95

Haakpakket Lizzy € 25,95