Retourneren van webwinkel aankopen

 

Mocht het door u bestelde handwerkpakket / boek(en) niet aan de verwachting voldoen dan mag u het handwerkpakket altijd retourneren of omruilen binnen 14 dagen na factuurdatum.

 

RETOURNEREN:

Stuur het ongebruikte handwerkpakket / boek(en) in de originele verpakking naar onderstaand adres of kom langs in de winkel. Voeg bij het handwerkpakket / (boek(en) altijd een kopie van de factuur met daarop uw bankrekeningnummer. Kosten van de retourzending zijn altijd voor uw rekening. Reeds inrekening gebrachte verzendkosten om uw bestelling te ontvangen worden niet vergoed. 

Handwerkpakketten kunnen alleen compleet zoals ontvangen worden geretourneerd. Ontbreken er artikelen in het pakket dan zal geen terugbetaling kunnen worden gedaan. 

 

Hobbyiaan
Hoogstraat 33a
3111 HB Schiedam

 

De retourzending  zal na ontvangst worden gecontroleerd en bij goedkeuring wordt het aankoopbedrag overgemaakt op uw bankrekening. Ook als u de retourzending in de winkel terugbrengt wordt het bedrag overgemaakt op uw rekening. Er vindt geen contante uitbetaling plaats in de winkel. Na goedkeuring van de retourzending wordt het aankoopbedrag (exclusief eventuele verzendkosten) binnen 7 werkdagen op uw bankrekening overgemaakt.

 

Ruilen:

Het bestelde handwerkpakket / boek(en) kunt in de winkel komen ruilen. Neem het handwerkpakket / boek(en) met de factuur mee naar de winkel,

 

Online ruilen kan alleen door het handwerkpakket / boek(en) retour te sturen en een nieuw exemplaar te bestellen. Het retour gestuurde artikel wordt volgens de hierboven beschreven retourprocedure behandeld en afgehandeld.