Privélessen

 

Voor Wie?

Iedereen die van haken en breien houdt en graag ondersteuning kan gebruiken.

Denk hierbij aan het in elkaar zetten van je project. Het leren breien/haken van een hals in een trui. Magische ring haken, je amigurumi opvullen en in elkaar zetten. Een steekje of patroontje wat je maar niet onder de knie krijgt.

Ben je een beginnende handwerker en heb je nog nooit gehaakt of gebreid, dan zijn de privélessen juist heel fijn voor jou. Je krijgt een op een uitleg waardoor je alles veel sneller leert.

Je les duurt ongeveer een half uur, deze kan je zelf inplannen via de online agenda. Tijdens je les is de winkel geopend en het kan het dus zijn dat je les wat langer duurt omdat ik tussendoor even een klant moet helpen. 

De privélessen zijn ook heel geschikt voor kinderen en jongeren! Samen gaan wij bekijken wat jij graag wil maken en gaan daar mee aan de slag.

 

Hoe werkt het?

Wil je lessen komen volgen, kom dan naar de winkel. Daar koop je een strippenkaart met 4-strippen en krijg je inlog gegevens voor de online agenda. Als je dat wilt en er is ruimte dan kan je ook gelijk starten!

 

Eigen lesmomenten

Er zijn 18 lesmomenten in de week en via de online agenda kan je zelf kiezen wanneer je wilt komen. Je kan je lessen tot een dag van te voren wijzigen. De strippenkaart is 3 maanden geldig.

 

Wat zijn de kosten?

Volwassen 4-strippenkaart € 40,00

Jongeren 4-strippenkaart € 35,00 (t/m 21 jaar, ben je jonger dan 18 jaar dan moeten je ouders wel meekomen om toestemming te geven)

 

Materialen

Tijdens de lessen werk je met garens uit de winkel. Heb je zelf al brei- en/of haaknaalden breng deze dan zelf mee. Er zijn voldoende restanten om proeflapjes te maken en de eerste les mee te werken.