Koffie/thee uurtje & Handwerklessen bij Hobbyiaan

Van mei t/m augustus 2023 kan je bij mij aan tafel aanschuiven voor een gezellig koffie/thee uurtje of een privé handwerkles.

Koffie/thee uurtje

Ben je al lekker bezig met een project en vind je het leuk om andere handwerkers te ontmoeten, kom dan gezellig aanschuiven. Dit kan van dinsdag t/m zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. Je werkt aan je eigen project (met garens uit de winkel). Heb je een klein vraagje dan kan ik je daar natuurlijk even mee helpen.

Voor het koffie/thee uurtje betaal je per keer € 12,50. Je kan via de online agenda al vast je uurtjes plannen. De groepen zijn niet groter dan 4 personen. In de online agenda kan je zien of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Om gebruik te kunnen maken van de online agenda moet je je even van te voren aanmelden. Aanmelden kan in de winkel, via de mail/whats app of telefonisch.

 

Klik hier om naar de Agenda voor het koffie/thee uurtje te gaan.

 

  • Betalen doe je in de winkel tijdens het koffie/thee uurtje.
  • Doe je tijdens je koffie/thee uurtje een minimale aankoop van € 25,00 dan betaal je voor je Koffie/thee uurtje € 10,00.

 

Privé handwerkles

Ben jij een beginner, heb uitleg nodig bij je project of je samen een nieuw project starten? Dan is een privé handwerkles de goede mogelijkheid om alles goed en snel te leren. Tijdens een privéles leg ik alles duidelijk uit en laat ik je zien hoe je alles moet doen. Daarna ga je zelf aan de slag en kan ik je gelijk helpen als iets niet goed gaat. Door deze een op een les leer je snel breien en/of haken of een goede start te maken met je nieuwe project.

Tip: Je mag mij tijdens de les filmen zodat je thuis alles nog een keer kan bekijken.

De privélessen worden gegeven van dinsdag t/m vrijdag van 16.00 tot 16.45 uur of van 17.00 tot 17.45 uur. Voor een privéles betaal je € 32,50.

Heb je meer tijd nodig om je vragen te stellen en wil je graag een dubbele les boeken dan betaal je € 60,00. Je les is dan van 16.00 tot 17.45 uur. 

Je kan via de online agenda je les zelf plannen, hiervoor moet je je wel eerst aanmelden. Dit kan in de winkel, via de mail/whats app of telefonisch.

 

Klik hier om naar de privéles Agenda te gaan.

 

  • Betalen doe je tijdens de les.
  • Koop je voor je privéles materialen met een minimale aankoop van € 25,00 dan ontvang je € 2,50 korting op het lesgeld.